Fülei vendégház, Falusi turizmus Füle, fülei falusi turizmus, falusi turizmus Fülén

Olcsó falusi szállás Füle, fülei falusi szállás, falusi szállás Fülén, Balaton 8 km

Falusi vendéglátás Füle, fülei Falusi vendéglátás, Falusi vendéglátás Fülén, Füle és környéke

Füle szállás. A fülei vendégház várja azokat a családokat, akik a rohanó és stresszes hétköznapokat a vidéki csendben és nyugalomban kívánják kipihenni. A Balaton közelsége (8 km) számtalan kirándulási lehetőséget kínál a fürdésen túl is.

Programok


Az aktív pihenést választók is találnak programokat, maga a település is kínál látnivalókat: Sárréti tájház, műemlék Keresztelő Szent János Katolikus Templom és Plébánia, műemlék Református templom, Nepomuki Szent János szobor 1863-ból, Kisfülei művész utcasor a 100 éves felújított parasztportákkal. A templomok dombja és a Káposztás-patakpart festői együttese Toszkán hangulatot idéz – Kis Toszkána.


Évszakonként különböző kulturális rendezvények kerülnek megszervezésre, a helyi civil szervezetek rendezésében: R.k. templom búcsúja, Templomok éjszakája tárlatvezetéssel, Időszaki Kiállítások, Adventi Koncert, Barátfüle Fesztivál, Farsang, Szüreti felvonulás és még mások.


A gyalogos és kerékpáros turisták sem panaszkodhatnak, mert a település környéke is számtalan látnivalót kínál minden korosztálynak.


Kerékpárok bérelhetők!Fülei turizmus - Fülei vendégházFülei turizmus - Fülei vendégházFülei turizmus - Fülei vendégház

Fülei turizmus - Fülei vendégházFülei turizmus - Fülei vendégházFülei turizmus - Fülei vendégház